luni, 27 august 2012

EL: Liverpool 4-0 Gomel (0-1; 3-0)

   
     După cum bine toți știm, sezonul trecut a fost unul dintre cele mai proaste din ultima vreme și am terminat pe un loc care nu ne califica nici măcar în Europa League. Am avut noroc cu câștigarea Cupei Ligii și am obținut un loc în turul trei.
   
     Adversara cormoranilor din acest tur a fost bielorușii de la Fc Gomel. În prima manșă Liverpool s-a deplasat în Belarus pe Central Station, unde echipa noastră a învins cu scorul de 0-1, după golul lui Downing din afara careului din minutul 67. Meciul a fost unul tipic pentru începutul de sezon, cu un aspect de amical. Ambele echipe au practicat un joc de așteptare. Pană la urmă Liverpool a reușit sa marcheze un gol și a conservat rezultatul până la finalul meciului.
   
     Peste o săptămână Liverpool a primit vizita lui Gomel pentru a doua manșă. Liverpool a pornit cu un avantaj de un gol după meciul tur. Cormoranii s-au jucat însă cu bielorușii pe Anfield și au reușit sa îi învingă cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Fabio Borini (minutul 21), ' The only capitan ' Steven Gerrard (minutul 41) și de Glen Johnson (minutul 71). Partida a fost controlată în totalitate de echipa condusă de Brendan Rodgers.
   


      Liverpool s-a calificat în play-off, unde o va întâlni pe echipa scoțiană Hearts of Midlothian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu