luni, 27 august 2012

Etapa 2: Liverpool 2-2 Manchester City


     Primul meci din acest sezon de Premier League de pe Anfield Road aduce vizita campionilor de la Manchester City. Liverpool a jucat mult mai bine în acest meci.

     Scorul la pauză a fost de 1-0. Liverpool a deschis scorul prin Martin Skrtel, care a marcat cu capul dintr-un corner executat de Steven Gerrard. Primul gol din acest sezon pentru cormorani.

     A doua repriză a fost mai animată. Manchester City a început mai hotărâtă. În minutul 62 Toure a profitat de greșala inexplicabilă a lui Kelly care nu a reușit să respingă din fața lui Reina. Nu-i nimic Martin! Patru minute mai târziu Liverpool a primit o lovitură liberă din marginea careului. Gerrard a decis să îl lase pe Suarez sa execute și acest lucru s-a dovedit a fi de succes. Suarez a transformat lovitura liberă impecabil și a trimis mingea în colțul porții lui Joe Hart. Greșelile din apărare ne-au costat însă mult. În minutul 80 Skrtel greșește o pasă spre Reina, argentinianul Tevez interceptează, îl driblează pe portarul nostru și marchează în poarta goală.

     Per total Liverpool a jucat foarte bine în atac, dar am greșit la ambele goluri în apărare. Cred ca pe asta ar trebui sa se concentreze Brendan în viitor. YNWA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu