marți, 28 august 2012

Gerrard: "Am găsit un jucător "


     Joe Allen, jucătorul adus de Brendan Rodgers în acestă vară, a câștigat premiul pentru omul meciului acordat de site-ul oficial al clubului datorită prestației bune din meciul de duminică împotriva celor de la Manchester City.

     Iată ce a declarat căpitanul nostru cu privire la Allen:

   " Când faci achiziții scumpe, oamenii se așteaptă ca jucătorul să aibă nevoie de timp ca să se adapteze. În mod normal, asta faci, dar se pare că Joe a trecut peste asta și s-a adaptat bine, foarte bine. "

   " Este scund, dar în ciuda acestui fapt, pasează foarte bine, este foarte sigur la posesie și munceste foarte bine pentru echipă. "


     Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Liverpool a condus de doua ori datorită golurilor marcate de Martin Skrtel și Luis Suarez, și a fost foarte aproape de victorie și de cele trei puncte. Steven Gerrard a declarat că dorește ca Liverpool să facă performanță și să fie mai constantă acest sezon:

   " Sunt multe lucruri pozitive pe care le putem găsi în acest meci ", a spus el. " Când joci atât de bine și obţii doar un scor de egalitate, se simte ca o înfrângere, dar nimeni din echipă nu este demoralizat. A fost o reacție foarte bună a noastră după dezastrul cu West Brom. "

   " De la Pepe la Luis, toți am avut o evoluție bună. Suntem foarte mulțumiți. Dacă am putea folosi acest lucru ca referință pentru viitor, cred că ne vom descurca foarte bine. "


     Judecând după cuvintele lui Gerrard, ne putem da seama ca atmosfera de la club este una foarte bună. Acest lucru nu poate fi decât unul benefic și ne da speranțe pentru urmatoarele meciuri.

Sursă interviu: www.liverpoolfc.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu