miercuri, 29 august 2012

Theo Walcott cormoran?


     Theo Walcott. Cred că toți cunoscătorii de fotbal au auzit de el. Poate unii dintre voi vă aduceți aminte de meciul dintre Liverpool și Arsenal din sezonul 2007-2008 al Champions League, unde tânărul englez a pornit într-un contra-atac devastator din careul nostru, a driblat cinci cormorani și a pasat apoi in fața porții, de unde Adebayor a îndeplinit o simplă formalitate. Sincer, eu nu pot uita acea cursa incredibilă. 

     Ei bine, Theo se află în ultimul an de contract cu tunarii și încercarea lor de a-i prelungi înțelegerea pentru încă cinci ani a dat greș. Clubul din nordul Londrei dorește să îl vândă și i-a fixat suma de transfer între 12 și 15 milioane de lire sterline.

     După cum bine știm, Liverpool este interesată de serviciile englezului încă de la începutul perioadei de transfer și cred că acesta este momentul potrivit pentru a semna cu el, chiar dacă este pe ultima sută de metrii. Conform Sky Sports, clubul de pe Anfield Road are prima șansă să îi obțină semnătura, dar se pare că și adversara noastră din ultima etapă, Manchester City, este interesată.

     Walcott nu mai dorește să joace pentru Arsenal. Liverpool are nevoie de o extremă rapidă. Va fi oare motocicleta umană transferul cu numărul cinci (după Borini, Allen, Assaidi și Sahin)? S-ar potrivi în echipa noastră? Voi ce credeți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu