joi, 30 august 2012

EL Preview: Liverpool - Hearts



     Play-off-ul Europa League, manșa a doua. Liverpool este la doar 90 de minute de grupe, după avantajul luat acum o săptămână în Scoția. Managerul cormoranilor, Brendan Rodgers, se pare că va schimba din nou puțin echipa. În primul unsprezece din acestă seară am putea vedea din nou mulți tineri jucatori, dar nu numai. Pentru a ne asigura calificarea, Rodgers a declarat ca îi va trimite în joc și pe unii din jucătorii care nu au făcut deplasarea în Scoția, cum ar fi Glen Johnson, Martin Skrtel, Steven Gerrard sau Luis Suarez.

     În ultimul meci jucat, Liverpool a remizat pe teren propriu cu campioana Manchester City, scor 2-2. Ambele goluri primite au rezultat din doua mari greșeli de apărare. Postul despre acest meci se află mai jos. De partea cealaltă, Hearts a remizat și ea pe terenul celor de la Aberdeen, scor 0-0. Scoțienii au ratat oportunitatea de a urca în fruntea clasamentului.

     Meciul va fi arbitrat de rusul Vladislav Bezborodov. Cele mai multe meciuri artitrate de el au fost în campionatul Rusiei, dar a mai arbitrat și în Champions League sau Europa League. Ultimul dintre ele a fost chiar în acest weekend, Terek Grozny 2-1 Spartak Moscova. Arbitrul de 39 de ani are o medie de 4 cartonașe galbene pe meci și de 0.16 cartonașe roșii în ultimele 10 meciuri.

     Știm sigur că noile achziții, Nadir Sahin și Oussama Assaidi, nu vor putea juca în acestă seara. Motivul absenței lor din lotul pentru meci este că nu au fost trecuți pe lista care trebuia predată înaintea disputării play-off-ului. Cei doi au fost achiziționați după predarea listei. Sahin și Assaidi își vor putea face debutul în Europa League în primul meci din grupe. Să sperăm că nu va trebui să așteptăm până atunci și să îi vedem și în campionat.

Statisticile turneului 
Liverpool - Hearts

5 - Goluri marcate - 0
31/15 - Șuturi/pe poartă - 9/6
22 - Cornere - 7
15 - Offside - 1
31 - Faulturi comise - 7
3 - Cartonașe galbene - 1
0 - Cartonașe roșii - 0

     Să sperăm că Liverpool se va impune fără mari probleme și să speram să nu avem probleme cu accidentarile. Dorim să vedem un spectacol în acestă seară pe Anfield Road. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu