sâmbătă, 29 septembrie 2012

Descătușare: Norwich 2-5 LIVERPOOL


     Așteparea s-a sfârșit! Liverpool obține prima victorie a sezonului din Premier League în deplasarea de la Norwich. Cormoranii au făcut un meci de nota 10 și sperăm să o ținem tot așa si în continuare.

     Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru oamenii conduși de Brendan Rogders și a deschis scorul prin Luis Suarez după doar 67 de secunde. Scorul a fost dublat de același Suarez cu cinci minute înainte de pauză. Personal am o dilemă. Ce au arbitrii cu Liverpool când vine vorba loviturilor de pedeapsă. După ce în precedentele cinci meciuri ne-au fost refuzate patru penalty-uri clare, și în meciul de astăzi arbitrul s-a facut că nu vede un fault în poziție de ultim apărător la Luis. În fine, am un mesaj pentru arbitrii: Căscați-vă ochii!

     Liverpool a început repriza secundă la fel de bine cum a început-o și pe prima. Suarez intră în careu, pasează spre Sterling, mingea este respinsă și ajunge din nou la uruguayan, pasează de această dată bine pentru Nuri Șahin, care își trece în palmares al treilea gol în doua meciuri pentru cormorani. Luis Suarez și-a trecut în cont hat-trick-ul în minutul 57, după un șut din colțul careului. Norwich marchează patru minute mai târziu prin Morison, după o respingere bâlbâită a lui Reina. Unicul căpitan, Steven Gerrard, si-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după un șut deviat. Tabela avea să fie închisă de Holt, care a marcat după o fază, trebuie să fim sinceri, foarte frumoasă.

     Așadar, Liverpool obține primele trei puncte în campionat, după un meci superb în care am marcat mai multe goluri decât am reușit în precedentele cinci întâlniri. Sperăm la un meci cel puțin la fel de bun înpotriva celor de la Stoke City weekend-ul următor. Înainte de acest meci, Liverpool întalnește pe Udinese acasă în etapa a doua a grupelor Europa League. Mult succes, băieți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu