joi, 27 septembrie 2012

Mergem mai departe: WBA 1-2 LIVERPOOL


     Liverpool și-a început campania de apărare a Cupei Ligii (Capital One Cup mai nou) câștigate sezonul trecut împotriva celor de la West Bromwich Albion. Trupa lui Steve Clark ne-a înfrânt la un scor de neprezentare în campionat din Premier League. Brandan Rodgers a trimis în teren garnitura a doua, formată în mare parte de jucători foarte tineri (Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Robinson, Downing, Henderson, Sahin, Yesil, Assaiddi, Pacheco).

     Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru cormorani. Jones nu a reușit să prindă o minge centrată de la mijlocul terenului și romănul Gabriel Tamaș a deschis scorul pentru WBA. Liverpool nu s-a precipitat și a construit fiecare atac cu mare grijă. Scorul nu a rămas foarte mult timp în favoarea gazdelor, deoarece Nuri Sahin a egalat cu un șut din afara careului.

     În repriza secundă cormoranii au continuat să atace pentru a obține golul calificării. Brandan Rodgers a dat din nou dovadă de inspirație, dar și de curaj când a introdus pe teren dubla formată din Suso și Sinclair. Sinclair este cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru echipa mare a lui Liverpool, având doar șaisprezece ani și șase zile. Odată cu intrarea celor doi a venit și golul, la care au contribuit amândoi. Suso a înaintat spre careu, Sinclair i-a făcut culoar de pasă, acesta a pasat lui Assaiddi care a centrat deciziv pentru dubla lui Sahin. Superbă faza reușită de echipa noastră!

     Astfel Liverpool se califică în runda următoare. Avem un meci foarte important care ne stă în față; cel cu Norwich în deplasare. Meciul se va disputa sâmbătă la ora 17:00. Jocul echipei ne dă speranțe. Să vină victoria! Hai băieții! Hai Liverpool!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu