luni, 24 septembrie 2012

Încă o minciună: LIVERPOOL 1-2 United


     I-N-C-R-E-D-I-B-I-L! Dacă credeți că doar Howard Webb este de partea lui United, ei bine, v-ați înșelat amarnic. Tocmai a fost descoperit succesorul său. Liverpool a pierdut cu scorul de 1-2. Nu vreau să credeți că încerc să îmi apăr echipa iubită, dar dacă nu credeți urmăriti reluările și vă veți da seama.

     Meciul a început cu un moment unic pe Anfield. Fanii au scris din cartonașe alb-roșii cuvintele "JUSTICE", "THE TRUTH" și "96". Imnul a răsunat parcă mai tare ca niciodată pe Anfield. Meciul a început și cormoranii au fost cei care au controlat meciul, împinși din spate incredibilii fani. Gerrard a ratat cea mai mare ocazie a primei părți, când șutul acestuia a trecut milimetric pe lângă poartă. Cea mai aprinsă fază a reprizei nu a fost însă aceasta. Shelvey a fost eliminat. Părerea mea este că nu a fost un fault de roșu. O să încerc să explic ca să se înțeleagă. Jucătorul lui United care "a fost" faultat a intrat spre minge cu ambele tălpi înainte și înainte de a atinge Shelvey minegea și le-a depărtat, fiind lovit de Shelvey. Prin urmare, jucătorul nostru a fost eliminat. Sec.

     Poate că fanii neutrii sau cei ai lui United se asteptau ca Liverpool "să se bage cu fundul în poartă" și să încerce să înscrie pe contra-atac. Ei bine, nu a fost așa. Liverpool a început în totala ofensivă și la prima fază a meciului Stevie G. a marcat după o preluare-marcă înregistrată. Unired a egalat rapid, după patru minute. Rafael a înscris un gol foarte frumos (nu pot să nu apreciez un asemenea gol), un gol dinacela care îți reușește o dată în viață. Liverpool a continuat să stea în ofensivă. Deficitul numeric nu se prea vedea, fiind umplut de fanii care au cântat pe tot parcursul meciului. O altă fază fierbine a fost când Suarez a primit o minge în careu și a fost faultat. Dar, ghiciți ce? Da, arbitrul nu a dat nimic. Câteva minute mai tarziu ne mutăm în careul nostru unde Johnson nu ii face nimic jucătorului de la United, care după ce a căzut artistic, a obținut lovitura de pedeapsă. De pa punctul cu var a marcat Van Persie, cu greu însă, mingea fiind atinsă cu vârful degetelor de Reina. Au mai fost faze controversate, dar cea care a umplut paharul a fost cea în care același Van Persie a făcut un fault identic cu al lui Shevey, dar a primit doar un galben.

     Știu, este foarte frustrant. Fiecare rezultat din acest început de sezon a fost mincinos: eliminare și penalty eronate cu WBA, dominare totală cu City, Arsenal și Sunderland și acum din nou probleme de arbitraj. De ce doar Liverpool? Trebuie să ne împăcăm cu situația, deși este una foarte grea, și să așteptăm liniștiți rezultatele. Sunt sigur că nu vor mai fi mult așteptate. Cred ca suntem la fel ca un Diesel, pornim greu, dar și când pornim...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu