marți, 4 septembrie 2012

Douăzeci de cormorani convocați


     Douăzeci de jucători din lotul lui Liverpool au fost convocați de naționalele acestora pentru meciurile ce se vor desfașura în acest sfârșit de săptamană. Majoritatea meciurilor se vor desfașura în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2014.

     Steven Gerrard și Glen Johnson sunt convocați în naționala Angliei. Echipa condusă de Roy Hodgson va debuta în preliminarii cu Moldova în deplasare vinerea aceasta, urmând să se întoarcă acasă pentru meciul cu  Ucraina de marți.

     Joe Allen va juca pentru Țara Galilor în meciul de acasă împotriva Belgiei și apoi în deplasare cu Serbia, în timp ce Fabio Borini speră să joace și el în dubla Italiei împotriva naționalelor din Bulgaria și Malta.

     Martin Skrtel va juca împotriva Lituaniei și Liechtensteinului alături de naționala sa, Slovacia, în timp ce Daniel Agger va juca pentru Danemarca împotriva Cehiei. Pepe Reina face și el parte din lotul Spaniei pentru deplasarea în Georgia de săptămâna urmatoare.

     Proaspătul debutant, Nuri Sahin, a fost inclus în lotul Turciei pentru meciurile din Amsterdam și Istanbul împotriva Olandei și Estoniei.

     Departe de Europa, Luis Suarez si Sebastian Coates se vor deplasa pe continentul sud-american pentru meciurile Uruguayului împotriva Columbiei și Ecuadorului.

     Brad Jones ținteste apărarea celor șase puncte puse în joc din meciurule Australiei cu Libanul și Iordania. Oussama Assaidi va juca pentru Maroc in preliminariile Cupei Africii pe națiuni împotriva Mozambicului.

     Martin Kelly, Jordan Henderson și Jonjo Shelvey sunt în lotul de tineret al Angliei pentru meciurile cu Azerbaijan și Norvegia. Danny Wilson este și el în echipa de tineret a Scoției pentru meciurile cu Luxemburg și Austria. Peter Gulacsi speră să stea în poata Ungariei împotriva Irlandei și Liechtensteinului.

     Adam Morgan și Raheem Sterling vor juca în amicalul echipei U19 a Angliei împotriva Germaniei, care îl va avea în componență pe Samed Yesil.

     Mult succes, băieți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu