sâmbătă, 1 septembrie 2012

Preview: Liverpool - Arsenal


     Liverpool va primi vizita celor de la Arsenal în etapa a treia a campionatului. Ambele echipe nu au câștigat deloc până acum și își doresc foarte mult să o facă. Echipa condusă de Brendan Rodgers a fost învinsă cu 3-0 de WBA și a facut un egal împotriva lui Manchester City, 2-2. De cealaltă parte, Arsenal a obiținut două remize identice, 0-0, cu Sunderland și Stoke City.

     Acest meci poate însemna și debutul lui Nuri Sahin pentru cormorani. Fostul jucator al Realului a fost aproape să ajungă în curtea lui Arsenal, dar a fost deturnat în ultinul moment de echipa noastră.

     Din ultimele șapte meciuri de campionat, Arsenal a caștigat doar unul. Din cele șase rămase, cinci au fost remize. În sezonul trecut punctele s-au impărțit între cele două echipe. Liverpool a caștigat cu 2-0 pe Emirates, în timp ce Arsenal ne-a învins cu 2-1 pe Anfield. Cele doua echipe s-au întâlnit de 208 ori în decursul istoriei. Liverpool a câștigat de 80 de ori, Arsenal de 73 și 55 de confruntari s-au terminat nedecise.

     Cel mai probabil o să îl vedem în primul unsprezece pe Daniel Agger, care va reveni după suspendare, și deasemenea, pe Sterling. Tânărul jucător a impresionat în meciul cu City și s-ar putea să fie al doilea meci consecutiv în campionat în care va fi titular.

     Pentru tunari, accidentarea de lungă durată a lui Bacary Sagna îl va obliga din nou pe Wenger să îl introducă pe Carl Jenkison ca fundaș stânga. Arsenal are în total patru jucatori care nu vor putea evolua în derby-ul de duminică: Sagna, Wilshere, Frimpong și Rosicky; toți accidentați.

     Arbitrul patrtidei va fi Howard Webb. Arbitrul englez a condus trei meciuri ale cormoranilor din sezonul trecut. O victorie (2-1, cu Everton), un egal (0-0, cu Stoke City) și o înfrângere (2-3, cu QPR). Webb este bine-cunostut în comunitatea fanilor lui Liverpool că o favorizează pe United. Sperăm ca arbitrajul să fie unul corect, fără ca nici o echipă să fie favorizată.

     Meciul se va disputa mâine, 2 septembrie, pe Anfield de la ora 15:30. Meciul poate fi urmărit pe canalul Digi Sport. Mult succes băieți. Așteptăm o victorie împotriva tunarilor. Se poate, se poate, se poate! Hai Liverpool!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu