duminică, 2 septembrie 2012

Încă o dezamăgire: Liverpool 0-2 Arsenal


     După două etape în care Liverpool a strâns doar un punct, cormoranii ratează din nou cele trei puncte. Arsenal a învins cu 0-2 pe Anfield și obține primul succes în acest sezon.

     Liverpool a început bine partida și a avut prima ocazie. Borini a șutat din unghi puțin pe lângă poartă. Arsenal a răspuns prin șutul slab al lui Cazorla, prins de Reina. Cormoranii au continuat să aibă posesia, dar tunarii au marcat în minutul 31 de Lukas Podolsky, după o greșală inexplicabilă a lui Steven Gerrard în față. Cormoranii au încercat să revină rapid în joc, dar șutul lui Sterling din minutul 38 a lovit bara, după care a ieșit în afara terenului.

     A dupa repiză a început din nou cu Liverpool încercând să revină pe tabelă. Multele centrări care au ajuns în careul tunarilor au fost respinse de înalții fundași ai acestora. Spuneam în avancronică că sper ca Webb să arbitreze corect. Ei bine, nu a facut-o. Arbitrul englez a refuzat cormoranilor doua lovituri de pedeapsă foarte clare, unul la un fault la Suarez și celălalt la un henț la Vermalen. Incredibil!!! În minutul 68, Pepito a gafat din nou. Șutul lui Cazorla la colțul scurt a trecut pe sub mainile lui Reina și a intrat în poartă. Restul meciului, cormoranii au fost în totalitate în atac. A intrat și Shelvey, care a avut doua ocazii mari de gol. De fiecare data Manone a respins în corner. Suarez a fost și el aproape de gol, însă scarița încercată de acesta a fost peste poartă.

     Cel mai bun jucător de la Liverpool, cred că va fi ales dintre Allen și Sterling. Sterling a creat panică în flancul stâng, iar Allen a impresionat din noi cu recuperările și pasele foarte precise.

     Așadar, Webb ne-a facut-o. Liverpool continuă startul dezamăgitor de sezon, acumulând doar un punct din trei meciuri. Urmează două săptămâni de pauză, datorită meciurilor echipelor naționale din preliminariile campionatului mondial de peste doi ani. Să speram ca Brendan va reuși să regleze toate liniile și să reușească sa diminueze greșelile din apărare. În atac nu jucăm prost, dar avem nevoie de mai multă acuratețe, încă o problemă pe care Rodgers o are de fixat. Nu-i nimic băieți. Suntem alături de voi! Dacă nu acum, atunci când? You'll Never Walk Alone, boys, NEVER!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu