miercuri, 12 septembrie 2012

Cormoranii la naționale


     Steven Gerrard (Anglia) - A jucat prima repriză a meciului împotriva Moldovei (5-0) și doar 88 de minute în remiza cu Ucraina, 1-1. Din păcate, Gerrard a fost eliminat pe finalul partidei pentru acumularea a două cartonașe galbene.

     Glen Johnson (Anglia) - A jucat pe tot parcursul celor două meciuri (cu Moldova și Ucraina). În fiecare dintre aceste meciuri, Johnson a primit câte un cartonaș galben și s-a remarcat prin deposedarile pe care le-a făcut în banda dreaptă.

     Joe Allen (Țara Galilor) - Nu a putut juca în meciul pierdut de galezi cu 0-2 împotriva Belgiei datorită unei răceli, dar a jucat 71 de minute în meciul cu Serbia. Allen nu a putut ajuta prea mult Țara Galilor care a pierdut cu scorul de 6-1.

     Fabio Borini (Italia) - Nu a prins nici un minut în meciurile cu Bulgaria (2-2) și cu Malta (2-0).

     Martin Skrtel (Slovacia) - A bifat toate minutele din meciurile cu Lituania (1-1), unde a luat un cartonaș galben, și cu Liechestein (2-0).

     Daniel Agger (Danemarca) - A fost căpitan pentru întreg meciul împotriva Cehiei, dar nu și-a putut ajuta echipa să câștige. Meciul s-a încheiat la fel cum a și început, 0-0.

     Pepe Reina (Spania) - A privit de pe banca de rezerve victoria chinuită a campioanei mondiale și europene din Georgia, scor 1-0.

     Nuri Sahin (Turcia) - A intrat în minutul 60 al meciului cu Olanda (pierdut cu 2-0) și a jucat ultimele opt minute din meciul cu Estonia (câștigat cu 3-0).

     Luis Suarez (Uruguay) - Nu a fost martor la înfrângerea usturătoare cu Columbia (4-0), dar a jucat tot meciul cu Ecuador (1-1). În ciuda ocaziilor, Luis trebuie să mai lucreze la finalizare.

     Sebastian Coates (Uruguay) - Nu a jucat deloc nici cu Columbia, nici cu Ecuador.

     Brad Jones (Australia) - Nu a prins nici un minut pentru australieni.

     Oussama Assaidi (Maroc) - A fost rezervă tot meciul împotriva Mozambicului.

     Martin Kelly (Anglia U21) - A jucat tot meciul cu Azerbaijan (câștigat cu 2-0) și prima repriză din meciul cu Norvegia (câștigat cu 1-0).

     Jordan Henderson (Anglia U21) - A jucat toate minutele din ambele meciuri. În meciul cu Azerbaijan a dat o pasă de gol.

      Jonjo Shelvey (Anglia U21) - A bifat și el toate minutele din ambele meciuri. A marcat al doilea gol din partida cu Azerbaijan.

     Danny Wilson (Scoția U21) - A fost titular în meciurile cu Luxembourg (câștigat cu 3-0) și Austria (pierdut cu 3-2).

     Peter Gulacsi (Ungaria) - A apărat poarta maghiarilor pe tot parcursul victoriilor cu Irlanda (2-1) și Liechestein (2-0).

     Adam Morgan (Anglia U19) - A fost rezervă în înfrângerea cu Germania (3-1).

     Raheem Sterling (Anglia U19) - A jucat tot meciul cu Germania, dar nu și-a putut ajuta țara.
 
     Samed Yesil (Germania U19) - A marcat două goluri împotriva Angliei (3-1) și un gol împotriva Țării Galilor (3-1).

     Bună treabă, băieți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu