vineri, 14 septembrie 2012

Preview: Sunderland - LIVERPOOL


     După două săptăptămâni de pauză, Premier League revine la viață pentru etapa a patra. În această etapă Liverpool se va deplasa pe Stadium of Light pentru meciul împotriva celor de la Sunderland AFC. În acest sezon echipa de pe Anfield are două înfrângeri și un egal și speră la primele trei puncte din acest campionat. În partea cealaltă, Sunderland are doar două meciuri jucate și are două puncte.

     În ultimele zece meciuri dintre cele două echipe, Sunderland a câștigat doar două. Aceste victorii au venit pe Stadium of Light. Per total cele două echipe s-au întâlnit de 158 ori. Liverpool s-a impus de 72 de ori, pisicile negre de 52, iar 34 de întâlniri s-au încheiat nedecise.

     Eu unul abia aștept să vad încă o evoluție foarte bună a tânărului Sterling. În primul rând, sper să joace. Asta este decizia managerului, dar eu unul sper sa fie titular. Un alt jucător care abia aștept să îl urmăresc este Joe Allen. Până acum s-a dovedit a fi un transfer bun și are un potențial foarte mare. Sper ca Luis Suarez să continue jocurile bune și să fie mult mai eficient. 

     Au fost două săptămâni de pauză. A fost ceva timp de corectări, în ciuda meciurilor naționalelor. Sper ca apărarea să nu ne mai joace din nou feste și rezultatul final să fie unul corect (victorie desigur).

     Arbitrul partidei va fi Martin Atkinson. Arbitrul englez a arbitrat-o pe Liverpool de patru ori în sezonul trecut. Două victorii (2-0, cu Arsenal și 2-0, cu Arsenal), un egal (1-1, cu Manchester City) și o înfrângere (0-2 cu Newcastle). Martin are o medie de 3.32 cartonașe galbene/meci, 0.18 cartonașe roșii/meci și 0.22 penalty-uri acordate/meci. Poate că fanii mai vechi ai echipei iși amintesc Supercupa Angliei câștigată de Liverpool în 2006. Ei bine, arbitrul de 41 de ani a fost central în acel meci.

     Meciul se va disputa mâine, 15 Septembrie, pe Stadium of Light de la ora 19:30. Meciul se va putea urmări pe canalul Digi Sport 3. Sperăm la o primă victorie in acest campionat și la un meci cât mai bun. Mult succes, băieți! Indiferent de rezultat, nu uitați: YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu