sâmbătă, 15 septembrie 2012

Frustrare: Sunderland 1-1 LIVERPOOL


     Liverpool a remizat, scor 1-1, cu Sunderland, astăzi seară. Liverpool continuă începutul negru din punctul de vedere al punctelor. Am acumulat două puncte din doisprezece posibile. În ciuda acestui fapt, jocul cormoranilor arată mult mai diferit, în sensul bun al cuvântului. 

     Liverpool a pus stăpânire pe joc încă de la începutul acestuia. Fabio Borini a avut cele mai mari ocazii ale cormoranilor. În ambele situații șuturile acestuia au fost respinse de portarul pisicilor. Ca și în celelalte meciuri, Liverpool joacă mai bine și apoi primește gol. În minutul 29 Steven Fletcher marcheză după o cursă incredibilă și o centrare pe măsura a lui Gardner. 

     Liverpool a ieșit de la vestiar mult mai motivată decât a terminat prima repriză. Glen Johnson a avut o incursiune in flancul stâng, și-a pus mingea pe piciorul drept și a șutat incredibil din marginea careului, însă mingea a lovit bara transversală. Cormoranii au continuat atacurile, dar mingea lovită de Gerrard, după o combinație frumoasă a echipei, a lovit din nou bara. Minutele au trecut, dar a venit și golul. În minutul 71, Raheem Sterling a driblat impecabil fundașul stânga al lui Sunderland și a centrat în careu de unde Luis Suarez a marcat, dupa o bâlbâială a fundașilor. Liverpool a atacat victoria, dar mingea pur și simplu nu a vrut să intre în poartă.

     Părerea mea este că puteam câstiga lejer acest meci daca marcam măcar jumatate din ocaziile pe care ni le-am făcut. În continuare trebuie să ne concentrăm în atap pe faza de finalizar, pentru că acolo cam scârțâim. Haideți însă să privim la partea plină a paharului. Nu am pierdut. Am controlat total jocul, ne-am creat ocazii, pasele au mers bine, defensiva nu a mai făcut greșeli și Reina a fost mult mai sigur pe intervențiile sale. Avem destule lucruri bune la care să privim după acest rezultat. Norocul nu a fost de partea nostră astăzi. Nu trebuie să ne descurajăm. Echipa crește după fiecare meci. Sunt sigur că rezultatele vor veni! Următoarea etapă este meciul-meciurilor cu Manchester United, dar înainte de asta trebuie să ne concentrăm pe debutul din Europa League de joi împotriva celor de la Young Boys Berna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu